Başkan Tollu Mevlit Kandili'ni Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu Mevlit Kandili'ni Kutladı

Başkan Tollu Mevlit Kandili\'ni Kutladı

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İslam aleminin ve Erdemli halkının Mevlit Kandili’ni kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diledi.

22.12.2015 15:56

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İslam aleminin ve Erdemli halkının Mevlit Kandili'ni kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Tollu, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, "Bizlere, alemlere rahmet kıldığı bir peygambere ümmet olma nimetini bahşeden Mevlamıza hudutsuzca şükürler olsun" diyen Tollu, Hz. Muhammed'in doğduğu gün olan Mevlit Kandili'nin, tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. Hz. Muhammed'in şefaatine nail olabilmenin, O'na layık ümmet olabilmekle mümkün olduğunu vurgulayan Tollu, Peygamber Efendimizin güzel ahlakından uzaklaştıkça insanlığın çıkmaza girdiğini belirterek, "Kur-an-ı Kerim ve Sünneti Seniyye'ye yeniden sımsıkı sarılarak tüm dünyaya kardeşliği ve barışı hakim kılmalıyız. Yüce Rabbimizin habibine ümmet kılmakla şereflendirdiği bizler, gaflet ve delalet içinde yüzüyoruz. Silkinip kendimize gelerek bu nimetin kadrini, kıymetini bilmeliyiz. Bu nimet ki, bizleri nice peygamberlerin imrendiği bir ümmet durumuna yükseltmiştir. Büyük nimetlerin kadri, kıymeti bilinmediğinde elbette cezası da büyük olacaktır. Bu mübarek kandilde yeniden, tertemiz, günahlardan arınmış olarak huzur dolu bir dünyaya uyanmak dileğiyle kandilinizi kutlar sağlık ve huzur dolu bir yaşam dilerim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu Mevlit Kandili'ni Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement