Başkan Tollu Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Tollu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’ye bağlı 71 mahallenin muhtarlarıyla 'Erdemli ve hizmet' konulu toplantı düzenledi.

19.06.2014 14:53

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'ye bağlı 71 mahallenin muhtarlarıyla 'Erdemli ve hizmet' konulu toplantı düzenledi.

Belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve protokolün de katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Tollu, yeni büyükşehir yasası ile 12 olan Erdemli mahallelerinin sayısının 71'e çıktığını hatırlattı ve bu duruma belediyenin yıllar öncesinden hazır olduğunu söyledi. Yeni büyükşehir yasasının gündemde dahi olmadığı zamanlarda bile Erdemli Belediyesi'nin diğer beldelere ve köylere her türlü hizmeti götürdüğünü ifade eden Tollu, "Yasadan sonra yeni mahallelerin bağlanması gözümüzü korkutmadı. Zaten bu hizmeti zorunlu olmadan veriyorduk. Şimdi daha da iyi yapıyoruz. Belediyemizin teknik altyapısını bu günleri öngörerek yıllar önce hazırlamıştık. Şimdi bunun meyvesini yiyoruz. Erdemli Belediyesi bölgede bu yasaya en hazır şekilde ayak uydurabilen güçlü bir belediye konumundadır" dedi.

Amaçlarının, hiç kimseyi ayırt etmeden, eşit bir şekilde her yere hizmet götürmek olduğunu kaydeden Tollu, 12 mahalleden 71 mahalleye çıktıklarını ve her mahalleye ayrı ayrı en iyi hizmeti sunacaklarını ve kimsenin bundan şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı. Son 5 yıl içerisinde yaptıkları hizmetlerle Erdemli Belediyesi'nin hizmet çıtasını yükselttiklerini kaydeden Tollu, vatandaşın beklentilerinin arttığını ve kendilerinin de bu beklentileri karşılayacaklarını dile getirdi. Bu çerçevede Erdemli Belediyesi'nin birçok ödül aldığını ifade eden Tollu, ödüllü belediyeciliğin bir anlayış olduğunu ve bu anlayıştan taviz vermeyeceklerini belirtti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement