Başkan Ali Toltar'dan Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ali Toltar'dan Bayram Mesajı

Başkan Ali Toltar\'dan Bayram Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yayınladığı bir mesaj ile Ramazan Bayramını kutladı.

15.07.2015 10:32  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yayınladığı bir mesaj ile Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Belediye Başkanı Ali Toltar mesajında şu ifadelere yer verdi; "Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir."

"Şehir yaşamının yoğun temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi arama fırsatı bulamayan bizlere bir nebze de olsa bu imkanı veren Bayramlarımızda aramızdaki kırgınlıkları unutarak birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeliyiz. Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum."

Öte yandan Dilovası kent bayramlaşmasının, bayramın birinci günü saat 10.00'da belediye önündeki alanda yapılacağı öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ali Toltar'dan Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement