Başkan Tuna Her Cuma Vatandaşlarla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna Her Cuma Vatandaşlarla Buluşuyor

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

26.08.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Her hafta cuma günü gerçekleşen Halk Günleri'nde vatandaşlar, Başkan Tuna ile birebir görüşme imkanı buluyor.

Sincan Belediyesi, halkın sorun ve taleplerini birebir Başkan Tuna'ya iletebildiği Halk Günleri'ne devam ediyor. Sincan'da gerçekleştirilen birçok projede vatandaşın fikrini de alarak katılımcı yönetim anlayışını benimseyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, düzenlenen halk günlerinde de vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Tuna ile yüz yüze görüşme imkanı bulan vatandaşlar, her türlü sıkıntılarını doğrudan Başkan'a anlatıyor. Her hafta farklı bir hizmet binasında düzenlenen Halk Günleri, Sincan merkez bina ile Yenikent ve Temelli ek hizmet binalarında gerçekleştiriliyor. Başkan Tuna'yla görüşmek isteyen vatandaşlar, randevusuz Halk Günleri'ne katılabiliyor. Halk Günleri'ne Başkan Tuna'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların çokluğu da dikkat çekiyor. Bazı vatandaşlar ise Halk Günleri'ne sadece Başkan Tuna'yı görmek ve tanışmak için geldiğini belirtiyor.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'nın belediyenin ve makam odasının kapılarını tüm vatandaşlara açması büyük takdir topluyor. Ayrım yapmadan herkesi ağırlayıp sorunları dinleyen Başkan Tuna, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafla istişarelere de devam ediyor. Başkan Tuna her hafta mahalle ve esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Her fırsatta esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Tuna, mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek sorunları yerinde inceliyor.

"Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizim için çok önemli" diyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, " Her hafta halk günlerinde vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorun, istek ve taleplerini dinliyoruz. Sorunları, belediye imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti sürdürüyoruz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna Her Cuma Vatandaşlarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement