Başkan Tutal, Zabıta Haftası'nı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Tutal, Zabıta Haftası'nı Kutladı

Başkan Tutal, Zabıta Haftası\'nı Kutladı

Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kutlama programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık, Zabıta Amiri Yunus Uyar ve Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı.

04.09.2014 15:50  Güncelleme: 15:51

Başkan Mehmet Tutal, Belediye Meclis Salonu'nda yaptığı konuşmada, zabıtanın halkla iç içe zor bir görev yaptığını, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için uğraştıklarını ifade ederek, tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutladı.

Başkan Tutal, ilçe halkının huzurunu, kamu düzenini sağlamak ve şehri daha yaşanılır bir hale getirmek amacı için görev yapan zabıtanın, kamu hakkını koruma yönünde çok daha titiz davranması gerektiğini söyledi.
Vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için ilçe halkının da zabıta ekiplerine yardımcı ve destek olmaları gerektiğini kaydeden Başkan Tutal; "Belediyelerde birçok birim vardır. Bunlardan iki birim diğerlerinden ayrı bir önem arz eder. Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü birimleri. Fen işleri şehrin çehresini değiştirir, yaşanılır kılar; Zabıta Müdürlüğü ise şehri daha yaşanılır bir hale getirerek kamu düzenini sağlamakla yükümlüdür. Seydişehir ile ilgili yapılacaklar neler, sıkıntılar neler bu konulara ilerleyen günlerde hep birlikte çözüm getireceğiz. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftalarını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tutal, Zabıta Haftası'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement