Başkan Tütüncü, Hizmet Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, Hizmet Gezilerine Devam Ediyor

Başkan Tütüncü, Hizmet Gezilerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, toplumun siyasi ve sivil kesimlerini düzenlediği hizmet gezilerine davet ediyor.

18.08.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, toplumun siyasi ve sivil kesimlerini düzenlediği hizmet gezilerine davet ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımını başlattığı yatırımları siyasi ve sivil inisiyatifin denetimine açıyor. Başkan Tütüncü, düzenlediği gezilerde partisinin il ve ilçe teşkilatının yöneticilerini, belediyenin iktidar ve muhalefet partilerinin meclis üyelerini, iş adamlarını, mahalle muhtarlarını, kanaat önderlerini, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de davet ediyor. Davetliler, gezide hem yatırımları yerinde inceleme hem de yatırımla ilgili düşüncelerini Tütüncü'ye iletme imkanı buluyor.

Başkan Hakan Tütüncü, düzenledikleri hizmet gezileri ile yatırımları ve sosyal projeleri yerinde tanıttıklarını söyledi.

Her ayın belli vakitlerinde bu ziyaretleri tekrar ettiklerini aktaran Tütüncü, "O kadar çok hizmet yapıyoruz ki, partimin teşkilatındaki arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz bu çalışmalarımızı takip etmekte güçlük çekiyorlar. Adeta belediyemizin hızına yetişmekte zorlanıyorlar. Kepez Belediyesi, halkına hizmet etmek için dur durak bilmeden, yerine göre 18 saat mesai yaparak çalışan bir belediyedir. Hizmet üretmek zor bir iş ama hizmetleri takip etmek de kolay bir iş değil. Arkadaşlarımız yapmış olduğumuz hizmetleri yerinde görsünler istiyoruz. Hem de arkadaşlarımızın görüş, düşünce ve önerileriyle hizmetleri daha da ileriye götürmek arzusundayız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, Hizmet Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement