Başkan Uysal, Belediye Tesislerinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, Belediye Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Uysal, Belediye Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Park Bahçeler Müdürlüğü Üretim Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

28.01.2015 11:03

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Park Bahçeler Müdürlüğü Üretim Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Uysal, çalışmaları denetleyerek, yeni düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Park Bahçeler Müdürlüğü Üretim Tesisi'nde ilçede ihtiyaç duyulan çiçek, turunç ve diğer fidanların üretiminin yapıldığını ifade eden Uysal, "Kentimizi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Muratpaşa'yı güzelleştirmek için kullanacağımız çiçek ve fidanları üretiyoruz" dedi.

Sokak hayvanlarının bakımı, muayenesi ve sahiplendirilmesine yönelik projeler hazırladıklarını vurgulayan Uysal, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılması planlanan yeni düzenlemeleri de inceledi.

Başkan Uysal, 36 köpek kafesi, 5 yavru ve emziren anne villası, 4 kedi bölümü ile ameliyathanesi bulunan merkezde yürütülen, özel gezinti alanlarının genişletilmesi çalışmalarını da denetledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, Belediye Tesislerinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement