Başkan Uysal Çocukları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Çocukları Dinledi

Başkan Uysal Çocukları Dinledi

“Biz Size Geliyoruz” sloganı ile yapılan halk günü toplantılarına Yenigöl Mahallesi ile devam eden Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, çocukların sorun ve taleplerini dinledi.

20.03.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Biz Size Geliyoruz" sloganı ile yapılan halk günü toplantılarına Yenigöl Mahallesi ile devam eden Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, çocukların sorun ve taleplerini dinledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın, "Biz Size Geliyoruz" sloganı ile yaptığı halk günü toplantılarının 25'incisi Yenigöl Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda önce belediye çalışmalarını anlatan sonra da vatandaşların sorularını yanıtlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, birebir görüşme isteklerini de geri çevirmedi.

KIRCAMİ SORUNU

Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Uysal, "Kronikleşen Kırcami sorunu vardı. Göreve gelir gelmez planlamasını yaptık. Çocukluğumda seyyar araçla karpuz sattığım bölgenin planını yaptım. Planını yapacağım aklıma bile gelmezdi ama bize nasip oldu" dedi.

ÇOCUKLARLA BİRE BİR GÖRÜŞTÜ

Başkan Uysal, Yenigöl Mahallesi'nde halk günü toplantısında çocuklarla da bire bir görüştü. Neşeli geçen görüşmede çocukların, okul bahçesine, kaydırak ve salıncaktan oluşan oyun grubu talebi üzerine Başkan Uysal, Park Bahçeler Müdürlüğü'ne gerekli talimatı verdi.

ÇİÇEK VERDİ

Yenigöl Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, halk günü toplantısı için teşekkür ederek, Başkan Uysal'a çiçek sundu. Yenigöl Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği halk günü yaklaşık 5 saat sürdü. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Çocukları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement