Başkan Üzülmez engellileri unutmadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez engellileri unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçede engellilere yönelik hizmet veren kurumlardaki engelli vatandaşlarla biraraya geldi.

19.05.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Programda ağırladığı engellilerin sevgi yumağında kalan Başkan Üzülmez, "Sizin yüzünüzün güldüğünü görmek bana yetiyor" dedi.

Kartepeli engelli vatandaşların her zaman yanında olan ve onlara destek olmaya devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Engelliler Haftası kutlamalarını bu sene farklı organizasyonlarla gerçekleştiriyor. Hafta başında ilçedeki engellileri sürpriz bir etkinlikte buluşturan ve onları tiyatro oyunu ile neşelendiren Başkan Üzülmez, önceki günde öğle yemeğinde Kartepeli engelli hemşehrileri ve aileleriyle buluştu.

Başkan Üzülmez, "Engelleri aşmak için varız" sloganıyla Şelale Restaurant'ta gerçekleştirilen etkinlikte Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Köseköy Rehabilitasyon Merkezi, Akmeşe Rehabilitasyon Merkezi, Gülen Kalpler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Kocaeli Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Avni Akyol İlkokulu özel sınıf öğrencileriyle biraraya geldi.

Engellilere özel programla onları unutmadığını gösteren Başkan Üzülmez, engelli hemşehrileriyle yakından ilgilendi. Hatır sorduğu engelli bireylerin sevgisi ile moral bulduğunu belirten Başkan Üzülmez, "Sizler bizlerin birer evladısınız. Sizlerin yanında olduğumuzu unutmayın. Sizi hep böyle mutlu ve huzurlu görmek istiyorum. Sizin yüzünüzün güldüğünü görmek bana yetiyor" dedi.

Engelli vatandaşlara hizmet eden kurumların yetkilileri de, engellilere olan özel duyarlılığı ve toplumsal hassasiyetin güçlendirilmesi konusunda başarılı çalışmaları için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez engellileri unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement