Başkan Vekili Kadıoğlu, Zabıta Haftası'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Vekili Kadıoğlu, Zabıta Haftası'nı Kutladı

Başkan Vekili Kadıoğlu, Zabıta Haftası\'nı Kutladı

Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Yunusemre Zabıta Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

02.09.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Yunusemre Zabıta Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Polis Lokali'nde düzenlenen öğle yemeğinde Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve ekibinin Zabıta Haftası'nı kutladı. Yemekte Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir de hazır bulundu. Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, Zabıta Teşkilatı'nın 189. kuruluşu dolayısıyla Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan personel ile yemekte bir araya geldiklerini vurgulayarak, "Mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımın bu özel haftasını kutluyorum" dedi.

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ise düzenlenen organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışacaklarını kaydetti.

Öte yandan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ve Manisa Meyve, Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve yönetim kurulu üyeleri de Yunusemre Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar zabıta personelini ziyaret ederek, Zabıta Haftası' kutladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Vekili Kadıoğlu, Zabıta Haftası'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement