Başkan Yanılmaz, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Yanılmaz, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Yanılmaz, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Yanılmaz Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte Kültür Camii'nde kıldığı sabah namazının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

23.09.2016 16:39  Güncelleme: 16:40

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, başlattığı mahalle ziyaretleri doğrultusunda bugün Kültür, Akpınar ve Nailbey mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve talepleri yerinde inceledi, yürütülen çalışmaları denetledi.

"ÇALIŞMALARIMIZIN EKSENİNDE İNSANA HİZMET VAR"

Elazığ Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yanılmaz, tüm çalışmalarının ana ekseninde Elazığ'da yaşayan her bireyin huzurlu, mutlu ve kaliteli yaşaması için gerekli koşulları oluşturmak olduğunu kaydetti. Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hayır Çarşısı'nın çok önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizerek, "Bizim inancımız 'komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyor. Biz bu şehirde akşam evine ekmek götüremeyen her bir vatandaşımızdan mesulüz. Dolayısıyla insanımıza sahip çıkmak zorundayız. Sizden ricam ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bize yönlendirmenizdir. Hemşehrilerimizin de desteğiyle bu şehirde ihtiyaç sahibi hiçbir vatandaşımız kalmayacak. Hayır Çarşımız, yürütülen sistematik çalışmalar ve duyarlı hemşehrilerimizin desteğiyle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize desteğini 7/24 sürdürmeye devam edecektir" diye konuştu.

20 YILDA DÖKÜLECEK ASFALTI 2.5 YILDA DÖKTÜK

Elazığ Belediyesi olarak şehrin modernizasyonu noktasında yol kaldırım çalışmalarının da süratle devam ettiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, "2014 yılında yapılan planlama doğrultusunda 150 bin metrekare asfalt dökümü hedeflenirken, biz 780 bin metrekare asfalt döktük. 2015 yılında 1 milyon 160 bin metrekare, 2016 yılında ise 2 milyon metrekarenin üzerine çıktık. 2014 yılı planlaması doğrultusunda ilerlemiş olsaydık, 2,5 yılda döktüğümüz asfaltı 20 yılda dökmüş olacaktık. Ancak Elazığ'ın beklemeye tahammülü yok. Yine bir başka örnek verecek olursak 2014 yılı Mart ayına kadar şehrimizde yapılan semt sahasının sayısı 18 iken, 2.5 yılda bizim yaptığımız semt sahası sayısı 25'tir. Hizmetlerimizi katlayarak, sürdürüyoruz. Elazığ'a ne kadar hizmet etsek azdır. Bizler iyi niyetle, samimiyetle bu şehre hizmetimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Başkan Yanılmaz daha sonra Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve mahalle muhtarları ile birlikte ilk olarak Kültür, ardından Akpınar ve son olarak da Nailbey mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi ekiplerince sürdürülen yol, kaldırım, altyapı, park yapımı, semt sahası gibi çalışmaları denetledi.

Vatandaşları işyerlerinde ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yanılmaz, vatandaşlarla birebir görüşerek, sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKAN YANILMAZ'DAN ANLAMLI ZİYARETLER

Mahalle ziyaretleri sonrasın yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hayır dualarını alan Başkan Yanılmaz, İmam hatip Lisesi'nden öğretmeni olan Ahmet Turan Kar'ı da evinde ziyaret etti. Öğrencisi olan Başkan Yanılmaz ile gurur duyduğunu ifade eden Ahmet Turan Kar, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yanılmaz, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement