Başkan Yaşar, Müftü Can'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Müftü Can'ı Ziyaret Etti

Başkan Yaşar, Müftü Can\'ı Ziyaret Etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Rize İl Müftü Yardımcısı iken Yenimahalle İlçe Müftülüğüne atanan Rüstem Can’ı makamında ziyaret etti.

20.06.2015 11:04

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Rize İl Müftü Yardımcısı iken Yenimahalle İlçe Müftülüğüne atanan Rüstem Can'ı makamında ziyaret etti.

Yenimahalle İlce Müftülüğüne atanan Rüstem Can'ı makamında ziyaret eden Başkan Yaşar, Yenimahalle'de tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içinde çalıştığını, bu huzur ortamının en çok da ilçe sakinlerini memnun ettiğini söyledi.

"YENİMAHALLE'DE BİRLİK BOZULMASIN"

"Biz Yenimahalle Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar camilerimize sahip çıktık. Bu senede çalışmalarımız sürüyor" diye konuşan Başkan Yaşar, "Devletin kurumları işbirliği ile kolektif çalışırsa, şura senin alanın bura benim bölgem demeden nerede ihtiyaç varsa destek olunursa, halk da mutlu olur, tüm yöneticilerde daha rahat nefes alır. Belediye başkanı olarak bugüne kadar ilçemiz kamu görevlileriyle hiç sıkıntı yaşamadık. İlçemizde birliğimiz hiç bozulmasın. İnşallah sizinle de Yenimahalle'mizde güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız" dedi.

"BUNDAN SONRA DA BÖYLE OLACAK"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ilçe genelinde yaptığı hizmetler için Başkan Yaşar'a teşekkür eden Müftü Can "İlçemizi yaklaşık 4 aydır dolaşıyorum. Gördüğüm kadarıyla her yerde bir eseriniz var. Camilerimiz katkılarınızla pırıl pırıl. Daha önce görev yaptığım yerlerde de kapımız herkese açık oldu ve sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık, bundan sonra da böyle olacak. Yenimahalle'de kurduğunuz bu güzel işbirliği benimle de devam edecek" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Müftü Can'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement