Başkan Yılmaz'dan Kırsala 6 Ay Sözü - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz'dan Kırsala 6 Ay Sözü

Başkan Yılmaz\'dan Kırsala 6 Ay Sözü

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kabakdere ve Ovacık mahallelerinde kahvede vatandaşlarla buluştu, sorunları dinledi.

25.03.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kabakdere ve Ovacık mahallelerinde kahvede vatandaşlarla buluştu, sorunları dinledi. Başkan Yılmaz, nisan ayından ekim ayına kadar kırsal mahallelerin sorunlarını çözecekleri müjdesini verdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi bahar ayının gelmesiyle saha çalışmalarına başladı. Kabakdere ve Ovacık kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, sorunları tespit edip not aldı. Yatırım yapılabilecek arazileri inceleyen Başkan Yılmaz, daha önceden devlete ait yapımına başlanan ve yarım kalan işlerin tamamlanması için önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, bozuk yolların havaların ısınması ile yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Asfalt atmak için hava sıcaklığının en az 18 derece olması gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Kısa bir süre sonra kırsal mahallelerin alt ve üst yapı çalışmaları başlayacak. Dar olan yollar genişletilecek, bozuk yollar da onarılacak. Biz nisan ayından ekim ayına kadar kırsaldan çıkmayacağız, sizden gelen ve bizim tespit ettiğimiz sorunların hepsini çözeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak çalışmaların projelerini değerlendiriyoruz. Personel, projelerin hayata geçmesi için gece gündüz çalışıyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz'dan Kırsala 6 Ay Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement