Başkan Yılmaz Kabakdağı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz Kabakdağı'nı Ziyaret Etti

Başkan Yılmaz Kabakdağı\'nı Ziyaret Etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı Mahallesi’ni ziyaret ederek eko-tarım ve eko-turizm çalışmaları hakkında mahalleliden bilgi aldı.

30.09.2014 15:45

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı Mahallesi'ni ziyaret ederek eko-tarım ve eko-turizm çalışmaları hakkında mahalleliden bilgi aldı.

Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve mahalle halkı eşlik etti.

Kabakdağı Mahalle Muhtar Ali İhsan Beşik Başkan Enver Yılmaz'ın yaptığı ziyarette yaptığı konuşmada, "Yapılarla ilgili biraz borcumuz var. Sizlerden destek istiyoruz. İnşallah bu sorunlarımızı çözersiniz" dedi.

Ziyaretlerde mahalle halkından bilgiler alarak turizmin gelişmesi yönünde Kabakdağı Mahallesi'nde doğru atımların atıldığını belirten başkan Enver Yılmaz, "Eko-tarım ve eko-turizmde önemli bir yer teşkil ediyor Kabakdağı Mahallemiz. Ordu bölgemizde bu tür mahallerimizin çoğalması için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Havayolumuz açılacak, ulaşımda sıkıntılarımız gideriliyor, yollarımız asfalt yapılıyor. Su sorunumuz çözülüyor. Bundan sonra alt yapıyı devlet yaptıktan sonra özelleştirmedeki yerlerimiz daha fazla gayret gösterecektir. Planlama ve koordinasyon eskiden yoktu. Şimdi ise her şeyi planlı bir şekilde yapacağız. Telekom, PTT ve YEDAŞ ne kadar yer altında işi olan kurum varsa iki yıl mühlet verdik ve sonrasında yapmış olduğumuz asfalt çalışması sonrası hiçbir şekilde kazı çalışması yapımı için izin vermeyeceğiz. Her konuda planla bir şekilde hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Mahallenizle ilgili gerekli destekleri sizlere vereceğiz" diye konuştu.

Başkan Enver Yılmaz'a mahalle halkı kendi yörelerine ait yöresel lezzetlerden oluşan yemeği sundular. Başkan Enver Yılmaz, bütün sunulan lezzetleri tadarak çok beğendiğini ifade etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz Kabakdağı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement