Başkan Yücel, Öğrenciler ile Çevre Söyleşisine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yücel, Öğrenciler ile Çevre Söyleşisine Katıldı

Başkan Yücel, Öğrenciler ile Çevre Söyleşisine Katıldı

Alanya Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından koordine edilen “Eko-Okullar” projesini ilçede yer alan okullarda uygulayacak.

30.11.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından koordine edilen "Eko-Okullar" projesini ilçede yer alan okullarda uygulayacak.

Alanya Belediyesi 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında Alanya Kaymakamlığı, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Çevre ve Eğitim Derneği işbirliği ile 16 tane devlet okulunda "Eko-Okul Programı" uygulanmasına başladı. Alanya Belediyesi, bir yıl boyunca uluslararası ve ulusal ölçekte kabul görmüş bir proje olan Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından koordine edilen "Eko - Okullar" projesini ilçede yer alan okullarda uygulayacak. Program ile öğrencilerin çevresel konularda bilgi sahibi olmaları, ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını, çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol oynamaları hedeflendi. Projenin ilk konukları Hacıkura İlkokulu ve Hamit Özçelik İlkokulu oldu. Eko-Tim öğrenci gruplarıyla çevre söyleşisi yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, minik öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Alanya'nın çevre konulu çalışmalarına değinen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çevreci belediye anlayışı ile yürütülen her türlü projeden Alanya ortak paydasında tüm imkanların seferber edileceğini belirtti.

Söyleşinin ardından Başkan Yücel, öğrencilere okul bahçelerine ekmeleri için çiçek hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yücel, Öğrenciler ile Çevre Söyleşisine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement