Başkent'te Taksicilere Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Taksicilere Sahte Para Operasyonu

Başkent\'te Taksicilere Sahte Para Operasyonu

Ankara’da bazı taksicilere yönelik düzenlenen sahte para operasyonunda 10 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 5 bin lira sahte para ele geçirildi.

13.02.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da bazı taksicilere yönelik düzenlenen sahte para operasyonunda 10 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 5 bin lira sahte para ele geçirildi.

Bir grubun taksicilik yaparak piyasaya sahte para sürdükleri ihbarını alan Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suç ve Suç Gelirleriyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı. Ekipler yaklaşık 5 ay süreyle izledikleri çeteye yaptıkları operasyonda grubun elebaşı N.Y. ve 10 kişiyi gözaltına aldı. Polisler operasyonda yaklaşık 5 bin lira sahte para ve zanlıların para basmada kullandıkları 3 adet yazıcı ele geçirdi. Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Çete üyelerinin müşterilerden aldıkları parayı el çabukluğuyla düşük miktar göstererek daha fazla para aldıkları ve para üstünü de sahte para olarak verdikleri iddia edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Taksicilere Sahte Para Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement