Başkent'te Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Trafik Kazası: 2 Yaralı

Başkent\'te Trafik Kazası: 2 Yaralı

Başkent’te otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, önce park halindeki bir araca, ardından demir bariyerlere çarptı.

28.07.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, önce park halindeki bir araca, ardından demir bariyerlere çarptı. Demir bariyerler, otomobilde bulunan 2 kadını şarampole uçmaktan kurtardı.

Kaza, saat 06.00 sularında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kırkkonaklar Mahallesi 270. Cadde üzerinde seyir halinde olan otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince 3 numaralı binanın önünde park halinde olan 06 FH 23 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan otomobil, demir parmaklıklara çarparak durabildi. Kaza sonucu, otomobilde bulunan 2 kadın yaralandı. Demir bariyerler, otomobilin şarampole uçmasına engel oldu.

Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadınları, ilk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirildikten sonra hastaneye kaldırdı. Arkadaşının kaza geçirdiğini öğrendikten sonra olay yerinde gelen bir kadın, basın mensuplarının üzerlerine yürüyerek görüntü almalarını engellemeye çalıştı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement