Başkente "Modern" Taksi Durakları Çoğalıyor - Son Dakika
Yerel

Başkente "Modern" Taksi Durakları Çoğalıyor

Başkente "Modern" Taksi Durakları Çoğalıyor

Şoförler Esnaf Odası Başkanı Yiğiner: "Modern ve konforlu olan duraklarımız, şoför arkadaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı"

19.12.2013 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentin çeşitli semtlerinde hızla yayılan "modern" taksi duraklarına yenisi eklendi.

Taksici esnafının ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan yeni ve modern taksi duraklarının sonuncusu Öveçler'de Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından açıldı.

Öveçler Fidan Taksi Durağının açılışında konuşman Yiğiner, taksici esnafına bereketli, bol kazançlar dileyerek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e taksici esnafına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yeni durakların taksici esnafının ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandığını ve Ankara'nın çeşitli yerinde hizmete girdiğini belirten Yiğiner, "Modern ve konforlu olan duraklarımız, şoför arkadaşlarımızın ihtiyaçları doğrultuşunda tasarlandı. Şoförlerimize ev ortamı sunun duraklarda hizmet kalitesi dahada yüksek olacaktır" dedi.

Taksicilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan duraklar da mutfak ve tuvalet standart olarak yer alırken, durakların ısıtması doğalgaz ile sağlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkente 'Modern' Taksi Durakları Çoğalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement