Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Basketbolda Maçın Ardından

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Muratbey Uşak Sportif'e 73-67 yenildikleri maçta, takım olarak hücumda ortalama performanslarının altında kaldıklarını söyledi.

15.11.2015 21:13

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Muratbey Uşak Sportif'e 73-67 yenildikleri maçta, takım olarak hücumda ortalama performanslarının altında kaldıklarını söyledi.

Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Ernak, rakiplerinin dirençli bir oyun sergilediğini söyledi.

Muratbey Uşak Sportif karşısında takım ortalamasından az sayı attıklarını belirten Ernak, "12 faul atışı kaçırdık. Yüzde 20 ile hücum edip, 67 sayıda kaldık ve maçı kazanamadık. Takım olarak hücumda kendi ortalamamızın altında kaldık. Bu da müsabakayı kaybetmemize neden oldu" diye konuştu.

Harrison'un ayağı kırıldı

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, maçta sakatlanan Harrison'un ayağında kırık tespit edildiğini açıkladı.

Ligin en zor deplasmanlarından birinde mücadele ettiklerini vurgulayan Bulkaz, "Harrison'un ikinci periyotta oyundan çıkmasıyla basketbolun dışında bir şeyler oldu. Muazzam bir takım oyunu ve kenetlenme oldu. Oyuncularımız muhteşem bir galibiyet aldı ancak Harrison'un ayağındaki kırık, galibiyet sevincimizi gölgeledi. Zaten çok eksikle oynuyoruz. Bir oyuncunun eksikliği bile bizim için önemli. Bugünkü mücadelelerinden dolayı oyuncularıma çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement