Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 17. haftasında uzatma sonunda Galatasaray'ı 75-70 yenen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, "Galatasaray gibi büyük bir camiaya, ekole karşı oynadık.

31.01.2016 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 17. haftasında uzatma sonunda Galatasaray'ı 75-70 yenen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, "Galatasaray gibi büyük bir camiaya, ekole karşı oynadık. Galatasaray'ı hem kendi evinde hem kendi evimizde yenmek kolay iş değil. Biz bunu başardık" dedi.

Baş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oynanan oyundan ve galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Galatasaray'a karşı oyuncularının büyük gayret gösterdiğini ifade eden Baş, şunları kaydetti:

"Galatasaray gibi büyük bir camiaya, ekole karşı oynadık. Galatasaray'ı hem kendi evinde hem kendi evimizde yenmek kolay iş değil. Biz bunu başardık. Bizim açımızdan oyun içinde bazen düşüşler oldu. Maçta yorulduğumuz yerlerde düşüşler oldu. Bunda da oyunu yavaşlatarak kendi lehimize çekmeye çalıştık. Bunun sonucunda da başarılı olduk. Maçtan önce ne çalıştıysak maçta da yüzde 90 oldu. Bütün oyuncularımı kutluyorum."

Galatasaray cephesi

Galatasaray'ın başantrenörü Ekrem Memnun ise karşılaşmanın kendileri açısından kötü bittiğini belirtti.

Kolay sayılar yediklerini aktaran Memnun, şu ifadeleri kullandı:

"Mağlubiyetin iyisi kötüsü olmaz. Çok kötü oynadığımız bir günde maça ortak olduk ve kaybettik. Kazanacak duruma da geldik ama maalesef kötü müdafaa yaptık. Atışlara çok izin verdik ve çok kolay sayılar yedik. Birebir müdafaamız kötüydü. Hücumlarda maçı kıracağımız zamanlarda basit hatalar ve top kayıpları yaptık ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Lig devam ediyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement