Basketbolda Royal Halı Türkiye Kupası Kuraları Çekildi - Son Dakika
Güncel

Basketbolda Royal Halı Türkiye Kupası Kuraları Çekildi

Basketbolda Türkiye Kupası bu sene 18-22 Şubat tarihleri arasında Royal Halı'nın sponsorluğunda Gaziantep'te gerçekleşecek.

27.01.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda Türkiye Kupası bu sene 18-22 Şubat tarihleri arasında Royal Halı'nın sponsorluğunda Gaziantep'te gerçekleşecek.

Bugün İstanbul'da Wındham Grand Otel'de yapılan kura çekimi sonucu eşleşmeler belli oldu. Royal Halı Türkiye Kupası'nda en dikkat çeken eşleşme ise Anadolu Efes ile Galatasaray Liv Hospital oldu.

Royal Halı Türkiye Kupası'nda eşleşmeler şu şekilde:

Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe Ülker

Pınar Karşıyaka - Banvit

Rönesans TED Ankara Kolejliler - Darüşşafaka Doğuş

Anadolu Efes - Galatasaray Liv Hospital

KURA SONU GÖRÜŞLER

Çeyrek Finaş eşleşmelerinin ardından takımların antrenörleri ve yöneticileri görüşlerini açıkladı.

Çeyrek Final kuralarında Royal Halı Gaziantep ile eşleşen Fenerbahçe Ülker'de antrenör Zejko Obradovic şu değerlendirmeyi yaptı:

"Benim için kişisel açıdan önemli organizasyon. Kupada daha iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Onlarla kupa öncesi de oynayacağız. Birkaç gün içinde aynı takımı iki kez yenmek zor olacak. Tüm takımlara başarılar diliyorum"

Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası'nı kazanan Pınar Karşıyaka'da yönetim kurulu üyesi Yusuf Güven ise turnuva hakkında şöyle konuştu:

"Şampiyon olmak zor, unvanı korumak daha da zor. Geçen yıl ön elemeleri Gaziantep'te oynamıştık. Yeniden orada olmaktan çok mutluyuz. Sekiz kuvvetli takım burada yer alacak. Şampiyon olmamızın anlamı vardı. İyi kurulmuş bir takımında kupa kazanacağımızı göstermiştik. Çok zor işimiz aynı unvanı korumak zor. Ama final oynamak istiyoruz."

Anadolu Efes antrenörü Dusan Ivkovic ise "Gaziantep'te düzenlenecek olan organizasyonun müthiş olacağına inanıyorum. 8 zorlu takım mücadele edecek. Herhangi bir sakatlığın yaşanmadığı bir organizasyon diliyorum" dedi.

Galatasaray Liv Hospital Menajeri Ömer Yalçınkaya da "Sponsorların çok zor bulunduğu bir dönemde Royal Halı'nın organizasyona sponsor olması çok önemli. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gaziantep halkına salonu doldurmak açısından görev düşüyor. Hak edenin kazanacağı bir turnuva olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısının bitiminde toplantıya katılanlar basın mensuplarına poz verdi. Sonrasında ise Gaziantep'ten getirilen baklavalar konuklara ikram edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basketbolda Royal Halı Türkiye Kupası Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement