Baskilliler Derneği'nden esnaf kuruluşlarına ziyaret - Son Dakika
Güncel

Baskilliler Derneği'nden esnaf kuruluşlarına ziyaret

Baskilliler Derneği\'nden esnaf kuruluşlarına ziyaret

Dernek Başkanı Mustafa Naci Yağır, Malatya'da Baskillilerin yoğun bir şekilde yaşadığını belirterek, Malatya'daki sivil toplum kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

20.10.2016 15:52  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baskilliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

MESOB'a ziyaret

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, "Baskilli hemşerilerimizi yürekten kutluyorum. Baskil her ne kadar Elazığ'ın bir ilçesi olsa da, Malatya ile iç içe olmuş ve Malatya ile kaynaşmıştır. Malatya'da yoğun bir Baskilli hemşerimiz var, Malatya'nın bir parçası ve Baskillileri Malatyalı olarak görüyoruz. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmaktır." dedi.

ESKKK'ya ziyaret

Baskilliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi daha sonra ESKKK Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Naci Yağır, Malatya'da ikamet ettiklerini, ancak Bsakil ile bağlarını koparmadıklarını ifade etti.

ESKK Başkanı Evren'de, "Nereli olursa olunsun, derler ya, 'doyduğun yer' diye. Biz Baskillilerden memnunuz, çalışkan insanlar. Birlik ve beraberlik içinde memleketimiz için birlikte çalışacağız." ifadelerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baskilliler Derneği'nden esnaf kuruluşlarına ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement