Başkonsolosluklara "Sarı Toz" Bulunan Zarf Gelmesi - Son Dakika
Güncel

Başkonsolosluklara "Sarı Toz" Bulunan Zarf Gelmesi

İstanbul Valisi Şahin: "Şu andaki ön incelemede sıkıntılı bir durum olmadığı tespit edilmiş ama tabii tam, kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar tedbirli durmak durumundayız"

27.10.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Vasip Şahin, bazı başkonsolosluklara zarf içinde gönderilen şüpheli toz maddelerle ilgili ön incelemede sıkıntılı bir durumun olmadığının tespit edildiğini belirterek, "Ama tabii ki tam, kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar tedbirli durmak durumundayız" dedi.

Vali Şahin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'ya hareketinden sonra Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin İstanbul'daki bazı başkonsolosluklara zarf içinde gönderilen şüpheli toz maddeye ilişkin sorularını cevapladı.

Şahin, Sağlık Bakanlığının konuyla ilgili açıklama yaptığını hatırlatarak, "Akşama doğru ya da akşam geç saatlerde daha kesin ve detaylı bir şekilde açıklamayı yapacaklarını bildirdiler. Onunla yetinelim isterseniz. Şu andaki ön incelemede sıkıntılı bir durum olmadığı tespit edilmiş ama tabii tam, kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar tedbirli durmak durumundayız" diye konuştu.

"Şüpheli değil normal bir zarftı"

Vali Şahin, Pendik'deki bir posta dağıtım merkezine yurt dışından geldiği öğrenilen çuvaldan dökülen sarı tozla ilgili soru üzerine, "O, şüpheli bir zarf çıkmadı. Şüpheli değil normal bir zarftı" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkonsolosluklara 'Sarı Toz' Bulunan Zarf Gelmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement