Başsavcı Salihoğlu, Koltuğunu Küçük Berke'ye Devretti - Son Dakika
Güncel

Başsavcı Salihoğlu, Koltuğunu Küçük Berke'ye Devretti

Başsavcı Salihoğlu, Koltuğunu Küçük Berke\'ye Devretti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Salihoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Berke Aydın'a devretti.

23.04.2014 10:26  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Berke Aydın'a devretti.

Başsavcı Hadi Salihoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kendisini ziyaret eden Ziya Paşa İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle makamında görüşen Salihoğlu, koltuğunu da 4. sınıf öğrencisi Berke Aydın'a devretti. Koltuğa oturan küçük başsavcı, Salihoğlu ve okul arkadaşlarından gelen soruları yanıtladı. Salihoğlu'nun, " İstanbul Adliyesi'nde çalışanlar hakkında ne yapmak istiyorsunuz?" sorusu üzerine küçük başsavcı, "Herkesin hakkını savunan bir adliye olmasını istiyorum. İleride insanların bencilleşmemesini istiyorum" dedi.

Ziyaret sırasında Başsavcı Hadi Salihoğlu öğrencilerle yakından ilgilenerek, hediyeler verdi. Salihoğlu, Fatih Terim'in kendisine hediye ettiği imzalı milli takım formasını da okula hediye etti. Öğrencilerle fotoğraf çektiren Salihoğlu, daha sonra küçük ziyaretçilerine adliyeyi gezdirdi. Salihoğlu ziyaretin ardından konuklarını adliyenin kapısına kadar yolcu etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başsavcı Salihoğlu, Koltuğunu Küçük Berke'ye Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement