Başsavcı Toptimur Korkuteli'ne Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Toptimur Korkuteli'ne Veda Etti

Başsavcı Toptimur Korkuteli\'ne Veda Etti

Antalya’nın Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığından Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan İnan Toptimur, Korkuteli’den ayrıldı.

16.07.2014 10:06

Antalya'nın Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığından Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan İnan Toptimur, Korkuteli'den ayrıldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2014 yılı yaz kararnamesi sonucunda Korkuteli Adliyesinde tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı İnan Toptimur ve eşi Hakim Fatma Gözde Toptimur, Korkuteli adliye sarayındaki mesai arkadaşlarına veda etti.

Korkuteli Cumhuriyet Savcılığından Akhisar Cumhuriyet Savcılığına atanan Korkuteli'ne veda eden Cumhuriyet Başsavcısı İnan Toptimur, "Korkuteli'ne ilk geldiğimde, buraya alışabilir miyim, sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüğüm olmuştu. Bugün 4 yıllık görev süremi tamamladım ve Korkuteli'ne veda ediyoruz. Çok güzel bir zaman geçirdik" dedi.

Korkuteli Hakimliğinden Akhisar hakimliğine atanan Fatma Gözde Toptimur ise "Korkuteli'de hakimi ile savcısı ile, personeli ile güzel günlerimiz geçti, güzel dostlar kazandık. Korkuteli'nin hoş görü sıcaklığını unutmayacağım." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Toptimur Korkuteli'ne Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement