Batman 2. Eğitim Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Batman 2. Eğitim Çalıştayı Yapıldı

Batman 2. Eğitim Çalıştayı Yapıldı

"Eğitimde Yerel Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu "Batman 2. Eğitim Çalıştayı" Batman Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşti.

08.12.2014 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl ikincisi yapılan, 'Batman Eğitim Çalıştayı'na Vali Azmi Çelik, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Akademisyenler, eğitim sendika temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Çalıştay'da söz alan Vali Azmi Çelik, Eğitim ülkemizin ve tüm ülkelerin en önemli sorunlarından birini teşkil ediyor diyerek, "Bu konuda atılacak olan adım, ülkenin imarı noktasında atılacak önemli bir adım olacak" dedi.

Vali Çelik, "Milli Eğitim Teşkilatının Okullar bazındaki temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Eğitim Sendikaları ve Özel Okulların Temsilcileri tarafından, burada dile getirilecek sorunlar ve çözüm önerileri, kayıt altına alınmak suretiyle, uygulayıcılar tarafından adım adım hayata geçirilecek.Burada dile getirilecek olan sorunların, yerel sorunlar ve çözüm önerileri olması önem arz ediyor. Genel ve Merkezi Yönetim ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri de, ilgili yerlere iletilecek. Orta ve uzun vadede yapılacaklar belli, bizim önceliğimiz kısa vadede, yani 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında, başarımızı 10 veya 20 puan nasıl arttırabiliriz. Ülke sıralamasında 65'lerden, nasıl 45'lere, 40'lara ve 35'lere düşürebiliriz, onun arayışı içinde olmalıyız. Çocuklarımızın hak ettikleri eğitim öğretim yuvalarında, eğitim hayatlarına devam etmelerine vesile olacak, hem de ufak da olsa, katkı sunmanın mutluluğunu yaşamış olacağız. Hepimize, ilimize katkı sağlayacak olan bu çalıştayın, hayırlı olmasını diliyor, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman 2. Eğitim Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement