Batman'da 1 Mayıs Mitingine Davet - Son Dakika
Yerel

Batman'da 1 Mayıs Mitingine Davet

Batman\'da 1 Mayıs Mitingine Davet

Batman 1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs Emek, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü bölgesel miting şeklinde kutlayacaklarını belirterek, Basın Kavşağı’nda düzenlenecek olan mitinge tüm halkı davet etti.

27.04.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman 1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs Emek, Dayanışma ve Mücadele Günü'nü bölgesel miting şeklinde kutlayacaklarını belirterek, Basın Kavşağı'nda düzenlenecek olan mitinge tüm halkı davet etti.

Batman 1 Mayıs Tertip Komitesi üyeleri, 1 Mayıs mitingi programına ilişkin Petrol-İş Sendikası'nda açıklama yaptı. Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu basın açıklamasını Petrol-İş Sendikası Batman Şube Başkanı Mustafa Tekik okudu. Tekik, işçi sınıfı ve emekçiler için tarihi öneme sahip olan 1 Mayıs Emek, Dayanışma ve Mücadele Günü'nü Batman'da bölgesel miting biçiminde kutlayacaklarını söyledi. Tekik, "İşçi sınıfı ve emekçiler olarak, bölge illerinden Batman'a gelecek binlerce emekçiyle beraber, iktidarın emekçi halkımıza ve işçi sınıfına yönelik bu yönelimlerini protesto edip, gasp edilen veya gasp edilmek istenen haklarımızın iadesini isteyip, 7 Haziran seçimlerinde emekten, halktan, yoksullardan yana tutum belirlemeyener, semtimize uğramasın diyeceğiz. Tüm halkımızı, 1 Mayıs Cuma günü saat 12.00'da Basın Kavşağı'nda düzenleyeceğimiz mitingimize davet ediyoruz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman'da 1 Mayıs Mitingine Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement