Batman'da Asılsız Bomba Ihbarı Paniğe Yol Açtı - Son Dakika
Güncel

Batman'da Asılsız Bomba Ihbarı Paniğe Yol Açtı

Batman'da asılsız bomba ihbarı paniğe yol açtıBATMAN Belediyesi'ne bomba olduğu yönündeki ihbar üzerine alarma geçen güvenlik güçleri, belediye personelini dışarı çıkararak, bina içerisinde arama yaptı.

13.03.2017 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da asılsız bomba ihbarı paniğe yol açtı

BATMAN Belediyesi'ne bomba olduğu yönündeki ihbar üzerine alarma geçen güvenlik güçleri, belediye personelini dışarı çıkararak, bina içerisinde arama yaptı.

Batman Belediyesi'nde öğlen saat, 15.00 ila 16.00 saatleri arasında yapılan bomba ihbarı, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Kısa sürede belediye çalışanlarını binadan tahliye eden güvenlik güçleri, bina içerisinde geniş kapsamlı arama yaptı. İçerde arama yapılırken, dışarıda da zırhlı araçlarla sıkı güvenlik önlemleri alındı. Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan'ın da bizzat yönettiği çalışmalar sonucunda bina içerisinde herhangi patlayıcı bir maddeye rastlanmadı. Bir saar süren arama çalışmalarının ardından belediye çalışanları görevlerinin başına döndü.

Petrol-İş Sendikası Batman Şubesi binası önünde park halindeki plakasız bir aracı fark eden vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Bölgeye gelen bomba imha uzmanları da, yol kenarındaki bazı araçları olduğu yerden kaldırdı. Plakasız aracı daha sonra çekiciyle kaldıran ekipler, kısa süreli aramadan sonra güzergahı trafiğe açtı. Araç daha sonra güvenlik görevlilerince incelenmek üzere araç parkına çekildi.

Batman\'da Asılsız Bomba Ihbarı Paniğe Yol Açtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da Asılsız Bomba Ihbarı Paniğe Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement