Batman'da Karla Mücadele - Son Dakika
Güncel

Batman'da Karla Mücadele

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, il genelinde karla mücadele çalışmalarında 197 acil vakaya ulaşıldığını, kapanan 4 bin 886 kilometre köy yolunun 29 iş makinesiyle ulaşıma açıldığını bildirdi.

07.01.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, il genelinde karla mücadele çalışmalarında 197 acil vakaya ulaşıldığını, kapanan 4 bin 886 kilometre köy yolunun 29 iş makinesiyle ulaşıma açıldığını bildirdi.

Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce alınan önlemlerle yoğun kar yağışından kaynaklanan olumsuzluklara zamanında müdahale edildiğini belirtti.

Karla mücadele çalışmalarına ilişkin bilgi veren Özer, şunları kaydetti:

"Batman genelinde karla mücadele sırasında toplam 197 acil vakaya ulaşılmış, 29 iş makinesi ile kapanan toplam 4 bin 886 kilometre köy yolu ulaşıma açılmıştır. Yoğun kar yağışı nedeniyle vakit kaybetmeden özellikle doğum ve acil hasta olan vatandaşlarımıza sağlık ekiplerinin erişmesi sağlanmıştır. Kar yağışı başlamadan önce Batman merkez ve 5 ilçemizde bulunan toplam 29 iş makinesi ve kar küreme aracı ile 117 personel hazır bekletilmekteydi. Kar yağışının başlamasının ardından ekiplerimiz büyük bir özveri ve çalışma ile kısa sürede 4 bin 886 kilometre köy yolunu açarak vatandaşlarımızın ulaşımını sağlamıştır. Olası yağış ihtimaline karşı tüm ekiplerimiz hazır olarak beklemektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'da Karla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement