Batman'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Batman'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

Batman\'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

Batman’da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde Hz. Muhammed’in (sav) sakal-ı şerifi Atatürk Parkı’nda ziyarete açıldı.

03.04.2015 13:49

Batman'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde Hz. Muhammed'in (sav) sakal-ı şerifi Atatürk Parkı'nda ziyarete açıldı.

Batman Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde Atatürk Parkı'ndaki dev çadırda ziyarete açılan sakal-ı şerif ve kutsal emanetlere vatandaşlar ilk gün yoğun ilgi gösterdi. Hz. Muhammed'in (sav) sakal-ı şerifi için kurulan çadırda Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri, ziyarete gelen erkek ve kadınlar için ayrı bölüm oluşturdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Peygamber Sevdalıları Platformu Dönem Sözcüsü Beşir Şimşek, "Biz Batman Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene Kutlu Doğum Haftası'nı başta Batman merkez olmak üzere ilçelerinde de kutluyoruz. Amacımız peygamber efendimizin sevdasını sevgisini vatandaşlara aktarmaktır. İlk gün yoğun bir ilgi vardı. Kutlu doğum etkinliği çerçevesinde Hz. Muhammed'in (sav) sakal-ı şerifi 3 gün boyunca halkımıza açık olacak" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement