Batman EMITT Fuarıyla Dünyaya Açıldı - Son Dakika
Güncel

Batman EMITT Fuarıyla Dünyaya Açıldı

Batman EMITT Fuarıyla Dünyaya Açıldı

Türkiye'nin turizm tanıtımında büyük rol oynayan ve turizm fuarcılığında dünyanın en büyük 5'inci fuarı kabul edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açtı.

23.01.2015 21:42  Güncelleme: 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açıldı. Bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilen fuarda Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Hasankeyf ve Gercüş Kaymakamlıkları, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, BATSO ile Esnaf Odalarının katılımıyla kurulan stant yoğun ilgi gördü.

22-25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı.

Fuarın açılışına birçok isim katılırken Batman'dan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Gercüş Kaymakamı Adem Ergül, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Batman standındaki etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Batman standını ziyaret edenlere teşekkür etti.

HASANKEYF ORKESTRASI RENK KATTI

İkinci gün Batman standında düzenlenen açılış kokteyli de yoğun ilgi gördü. Kokteyl'de Hasankeyf orkestrasının gösterisi büyük beğeni topladı. Kokteylde standı ziyaret eden misafirlere Batman'ın yöresel lezzetleri olan bal, pekmez ve ceviz ikram edildi. Batman'ın tanıtımı açısından da güzel bir fuar organizasyona imza attıklarını belirten Müdür Aslanlı; "Batman'ın tanıtımı açısından güzel bir organizasyona imza attık. Kokteylimize Hasankeyf orkestrası renk kattı. Batman'ın tanıtımı için İstanbul TÜYAP fuarında Batman farklı çalışmalarıyla damgasını vurdu" dedi.

"BU TÜR ETİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ"

Batman'ın yer alacağı her fuara katılmaktan dolayı memnun olduklarını belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; "EMİTT turizm fuarına ülkemizden ve dünyadan birçok turizmci katılıyor. Turizm bizim en büyük gelir kapılarımızdan biri. Biz de bu tür fuarlara katılarak Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerimizin tanıtımını yapıyoruz. Bizler de Batman'ın tanıtımı için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz." dedi.

BATMAN'DAN KARANFİL

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Batman'ın turizm alt yapısı ve zenginlikleri 19. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) farklı çalışmalarla tanıtımını sürdürüyor. Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, TÜYAP fuarına katılan stantları tek tek gezdi. Aslanlı, Batman'ın hem tanıtıma yönelik bilgi verdi hem de Batman kokteyline davet için davetiye dağıttı. Aslanlı, davetiye esnasında karanfil de stantlara vermesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Batman EMITT Fuarıyla Dünyaya Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement