Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik Açıklaması

"Bizim hamurumuz da mayamız da insan. O yüzden işlerimizi yaparken defalarca düşünüp ona göre adım atmaya çalışıyoruz"

03.04.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, "Bizim hamurumuz da mayamız da insan. O yüzden işlerimizi yaparken defalarca düşünüp ona göre adım atmaya çalışıyoruz" dedi.

Batman Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Çelik, Öğretmenevi'nde yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Çelik, yaptığı açıklamada, iyi bir plan ve işbirliği içinde gelecek nesillere aydınlık güzel yarınlar bırakmak için çalışacaklarını söyledi.

Batman'da  8 bin personelle 170 bini aşkın öğrenciye eğitim verdiklerini kaydeden Çelik, "Biz eğitimciler insan ile uğraşıyoruz. Bizim hamurumuz da, mayamız da insan. O yüzden işlerimizi yaparken defalarca düşünüp ona göre adım atmaya çalışıyoruz" dedi.

Milli eğitimin en önemli ununun öğretmenler olduğuna dikkat çeken Çelik, şöyle devam etti:

"Bölgemizde her yıl binlerce öğretmen tayin yoluyla başka illere atanmaktadır. Bu durum eğitime yönelik çabalarımızı olumsuz etkiliyor. Bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimizin Batman'da daha uzun süre çalışmasını sağlayacak adımlar atmaya çalışarak, çeşitli etkinliklere imza atmayı düşünüyoruz." - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement