Batman Valisi Azmi Çelik Korucularla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Batman Valisi Azmi Çelik Korucularla Bir Araya Geldi

Batman Valisi Azmi Çelik Korucularla Bir Araya Geldi

Batman Valisi Azmi Çelik, Kozluk ilçesinde köy korucularıyla yemekte bir araya geldi.

05.02.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valisi Azmi Çelik, Kozluk ilçesinde köy korucularıyla yemekte bir araya geldi.

Kozluk ilçesini ziyaret eden Vali Azmi Çelik, geçici köy kurucularıyla yemekte bir araya gelerek yapımı tamamlanan kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu. Vali Azmi Çelik'e ziyareti sırasında, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Sarıışık, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti. Kozluk Kaymakamı Orhan Aakürk, Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Kaya, ilçe kurum amir ve müdürleri ile korucular tarafından karşılanan Vali Azmi Çelik, köy korucuları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Burada konuşan Vali Çelik, korucuların gerek Kozluk ilçesinde gerek Batman'da ve gerekse bölgede takdire şayan bir görev ifa etiklerini belirtti. Koruculuk sistemi kurulmadan öncede vatanseverlerin bu ülke için iyi niyetler beslediğini ve daha sonra korucu olmak suretiyle fedakarca gayretli bir şekilde ülke savunmasında güvenlik kuvvetlerine ne derece yardımcı olduğunu bildiklerini ifade eden Vali Çelik, "Sizlerin yöre insanının güvenliği noktasındaki çalışmalarınızı büyük bir takdirle karşılıyoruz. Aynı zamanda öyle düşünüyoruz ki, bu çalışmalarınız güvenlik kuvvetlerimizin bu bölgenin güvenliği açısında yapmış olduğu çalışmalarda sizlerin sağlamış olduğu destek çok önemli bir paya sahiptir" dedi.

Vali Azmi Çelik ve beraberindeki heyet daha sonra ilçede yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve Kozluk Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman Valisi Azmi Çelik Korucularla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement