Batmanda Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Batmanda Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Batmanda Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün, kentin genelinde sürdürdüğü, asfalt, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

18.10.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kent geneline yayılarak çalışmalarını eşzamanlı olarak sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Çamlıca Mahallesi, Seyitler Mahallesi, Gültepe Mahallesi ve Belde Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşlerine bağlı asfalt serim ekibi Çamlıca Mahallesi 2496 sokak ve Belde Mahallesi Mereto Caddesinde asfalt serimi yaparken, kilit taşı ekipleri Seyitler Mahallesi 3067 sokakta parke kilit taşı ve bordür taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı diğer bir ekip ise Gültepe Mahallesi Yeniçağ Caddesi üzerinde kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin genelinde eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yapımına başlanan birçok noktadaki çalışmalarını da tamamladı.

Çamlıca Mahallesi Felek Caddesindeki asfalt serim çalışmalarını tamamlayan ekipler yine Çamlıca Mahallesi Hoşgörü Caddesinde otobüs hattı için yapılan yolun asfalt serim çalışmalarının sona erdiğini duyurdu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement