Batmanda Çekilen 'Alacakaranlık' Filmi Avrupa Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Batmanda Çekilen 'Alacakaranlık' Filmi Avrupa Birincisi Oldu

Batmanda Çekilen \'Alacakaranlık\' Filmi Avrupa Birincisi Oldu

Gree-Go İnternationel short film contest yarışmasında Batmanlı yönetmen ve oyuncuların çektiği 'Alacakaranlık' (Twilinght) kısa filmi birinciliğe layık görüldü.

19.10.2015 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alacakaranlık Avrupa birincisi oldu

Batman'lı yönetmen Okan Aydın'ın senaryo ve kurgusunu yaptığı 'Alacakaranlık' (Twilinght) kısa filmi Avrupa'da düzenlenen Gree-Go İnternationel short film contest yarışmasında birincilik elde etti.

İlk Kez Batman'da böylesine bir kısa filmin orta ve doğu Avrupa'da dereceye girdi. 20 ülkeden 107 filmin yarıştığı kısa film yarışmasında internet üzerinden Halk oylamasında en çok izlenen ve en çok beğenilen kısa film katagorisinde birincilik ödülünü aldı.

Başarılı yönetmen ve sanatçı Okan Aydın, yaptığı açıklamada "Doğa,Petrol, Militarizm, savaş ve savaş araçlarının konu alındığı Avrupanın en seçkin çevre örgütleri ile UNDP'nin desteklediği bu yarışmada, bana desteklerini esirgemeyen başta filmde gönüllü olarak rol alan Emin Bulut, Selim Toprak ve Cemal Batur'a Teknik anlamda yardımlarını sunan Alfa yapımdan Ahmet Albayrak, Seyda Goyan ve Bayram Pazan'a teşekkürlerimi sunarım. Bu başarılı projemizin tüm Batmanlı genç yönetmenlere örnek olmasını dilerim. Daha fazla çalışarak Batman'ı sanatın tüm dallarında temsil etmek istiyoruz. İş adamı ve yetkililerden dileğimiz sanatsal faaliyetlere maddi ve manevi desteklerini sunmalarıdır" dedi.

Bat- Der Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Hüseyin Yıldırım ise yaptığı açıklamada "yönetmen Okan Aydın'ın bu anlamlı başarısını alkışlıyoruz. Batman'ın ve ülkemizin böylesi değerlere ve projelere ihtiyacı var" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Çekilen 'Alacakaranlık' Filmi Avrupa Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement