Batmanda Çılgın Defile - Son Dakika
Yerel

Batmanda Çılgın Defile

Batmanda Çılgın Defile

Batmanda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencileri tarafından ilginç bir defile düzenlendi.

21.05.2015 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencilerinden defile

Batman Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencileri tarafından yapılan yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen defile ilgi çekti.

Birbirinden ilginç ve çılgın giyim, saç modeli ve makyajın yer aldığı defile göz doldurdu.

Okulun Güzellik ve Saç Bakım Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen defile etkinliğinde en dikkat çeken bölüm ise saç stilleri ve giyim tarzları oldu.

Çok sayıda kız öğrenci hem saç stilleri ile hem de giyim tarzları ile okul yönetimi tarafından oluşturulan jüri üyelerinden not almak için birbirleriyle adeta yarıştı.

Okulun girişinde gerçekleşen etkinlikleri izleyen öğrenci velileri ve vatandaşlar öğrencilerin farklı giyim tarzları ile saç stillerinden dolayı uzun uzun alkışladı.

Öğrencilerin farklı makyaj ve ağaç dallarıyla süslenen saç modelleri büyük ilgi çekti. Dereceye giren öğrenciler okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Okul Müdürü Şehmuz Kalkan, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada, bu etkinliklerin geleneksel haline geldiğini belirterek, her yıl düzenlediklerini kaydetti.

Bölüm Öğretmenleri Meryem Tatlı ise, öğrencilerinin aylar öncesinden bu etkinliklere hazırlandıklarını kaydetti.

Öğretmenlerden Önay Altınsay da, öğrencilerin büyük emekler vererek bu çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Kaynak: Batman Medya

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Çılgın Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement