Batman'da Emlak Piyasası Belirsizlik İçinde - Son Dakika
Yerel

Batman'da Emlak Piyasası Belirsizlik İçinde

Batman\'da Emlak Piyasası Belirsizlik İçinde

Bölgede yaşanan olaylar, Batman'ın emlak piyasasına darbe vurdu.

04.09.2015 09:27  Güncelleme: 12:01

Hükümetin kurulamaması, yeni seçim süreci, siyasi belirsizlik, çatışmalı ortam ve yaşanan olaylar, Batmanda emlak sektörünü olumsuz etkiledi.

Emlakçılık işi yapan esnaflar, "bu böyle devam ederse, emlak sektörü Batmanda biter. Konut ve arsa fiyatları düşer" dediler.

Emlakçılık işi yapan 54 yaşındaki Mehmet Can Ediz, son aylarda işlerin tamamen durduğunu belirtti.

Her gün işyerine boş gelip gittiklerini ifade eden Ediz "Geçen sene barış ortamı ile beraber Batmanda emlak sektörü oldukça canlıydı. Önce 7 Haziran seçimleri sonrası hükümetin kurulamaması, barış ve ateşkes sürecinin bozulması, çatışmaların ve olayların artması işlerimizi tamamen durdurdu. Parası olanlar artık gayrimenkul ve emlak yatırımına yönelmiyor. İnsanlar parasını güvensizlik ortamında yatırıma dönüştürmüyor" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'da Emlak Piyasası Belirsizlik İçinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ali karaca: 250 300 350 milyar konut fiyatları..düşmesi iyi olur.. görende sahil kenarı villa alıyoruz. 4 0 Yanıtla
  • Anonim: Düşseydi eğer Gültepe mah. Binalarin fiyatlari 270.000 tl nin altinda olurdu düşmez emlak bunlar bilerek böyle dedikodular yapıyorlar 2 1 Yanıtla
  • emine: İnşahatın bitmediği bu memleket nasıl oluyorda iş yapamıyorsunuz her önüne gelen emlakçılık yaparsa zaten iş yapamazsınız arkadaşların yazdığı gibi villa satar gibi ev satmaya çalışıyorsunuz siz Emlakçılar 10 20 kazanmak için buna sessiz kalıyorsunuz şimdi de kalkmış iş yok diyorsunuz ee bi zahmet yastık altındakileri yiyin yeteri kadar kazandınız 0 0 Yanıtla
  • Aytekin: Bizde beklemeseniz umarım düşer 0 0 Yanıtla

Advertisement