Batmanda Palalı Gaspçılar Dehşet Saçtı - Son Dakika
Yerel

Batmanda Palalı Gaspçılar Dehşet Saçtı

Batmanda Palalı Gaspçılar Dehşet Saçtı

Batman merkezde pala ve bıçaklarla bir büfeyi soymaya kalkan gaspçılar, büfe sahibinin direnmesi ile emellerine ulaşamadılar.

29.12.2015 16:09

Şimdide palalı gaspçılar…

Batman Merkez Meydan Mahallesi şehir içi minibüs garajında büfe işleten bir esnaf, palalı ve sallama diye tabir edilen bıçakla gaspçıların saldırısına uğradı.

Önceki gün yaşanan olayda, parasının alınmak istenmesi üzerine hırsızlara sopa ile saldıran esnaf, canını ve parasını zor kurtardı.

Hırsızlık, yankesicilik ve gasp olaylarının sıklıkla yaşandığı Batmanda, hırsızlar bu kez bıçaklarla esnafları tehdit etmeye başladı.

Büfeden 200 TL para çalan hırsızları fark eden Hayrettin Kara adlı esnaf, parasını almaya çalışırken hırsızlar kendisine bıçakla saldırdı.

Hırsızları sopa ile durdurmayı başaran esnaf, hırsızların kendisini tehdit ederek bu kez silahla büfeyi basacaklarını belirterek, "Polisin olay yerine erken varmalarıyla hırsızlar kaçtı, bu nedenle ham canımı ve hem de paramı zor kurtardım" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi ve büfe etrafını ablukaya alırken, büfede parmak izi çalışması yaparak detaylı inceleme başlattılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Palalı Gaspçılar Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement