Batmanlı Atletlerin Yeni Başarısı - Son Dakika
Yerel

Batmanlı Atletlerin Yeni Başarısı

Batmanlı Atletlerin Yeni Başarısı

Erzurum'da yapılan Turkcell Süper Kros ligi 1. Kademe müsabakalarına katılan Kırmızı-Beyazlı ekibin kros takımı iki madalya ile kente döndü.

13.10.2014 08:54

10 bin metre Büyük Erkekler müsabakasına katılan Batman Petrolspor, müsabakayı 2 madalya ile tamamladı.

Şeref Dirli Türkiye 2'cisi olurken, Mert Girma ise Türkiye 3'sü oldu. Batman Petrolsporunda içinde yer aldığı süper ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü 16 puan ile lider, 20 puan ile Petrolspor ikinci ve 46 puan ile Galatasaray 3. durumda bulunuyor.

4 kademe sonunda şampiyon olan takımın ülkemizi Avrupa Şampiyon Kulüpler kupasında temsil edeceği belirtildi. Öte yandan müsabaka sonunda Atletizm Federasyonu Milli takım Genel Direktörü tarafından Batman Petrolspor atletizm takımı sporcularından Şeref Dirli, Mert Girma, Fatih Bilgiç ve Yavuz Ağralı'nın milli takıma seçildikleri açıklandı.

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Kros takımımızın başarısına oldukça sevindik. Ligde birbirinden zorlu rakipler ile şampiyonluk mücadelesi veren Atletizm takımının hedeflerini büyük olması sebebiyle çok çalışmaktalar. Alınan iki madalya ve sporcuların milli takıma seçilmesi gurur vericidir. Emeği geçen antrenör ve sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanlı Atletlerin Yeni Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement