Batmanlı Çocuklara Sevgi ve Umut Taşınacak - Son Dakika
Yerel

Batmanlı Çocuklara Sevgi ve Umut Taşınacak

Batmanlı çocuklara umut olabilmek için Altın Pusula Anaokulu velileri ve okul yönetimi bir kampanya başlattı.

12.12.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanlı çocuklara umut olabilmek için Altın Pusula Anaokulu velileri ve okul yönetimi bir kampanya başlattı.

İstanbul'da bulunan Altın Pusula Anaokulu'nun sahibi Serdar Uşaklı ve Okul Müdüresi Ayça Mercan, çocuklara kışlık yardımı yapmak üzere Batman'a gidecek. Beşiri ilçesindeki Deve Boynu İlkokulu öğrencilerine bot, mont, eğitim materyalleri ve oyuncak desteği götürecek olan okul yöneticileri, 14 Aralık Çarşamba günü yola çıkacak.

Meydana gelen terör olayları nedeniyle bölgede yaşayan çocukların birçok sıkıntı yaşadığını belirten Etna Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Altın Pusula Anaokulu'nun sahibi Serdar Uşaklı, "Sabah uçağı ile Batman'a gideceğiz. Okul Müdüremiz Ayça Mercan ile hediyelerimizi öğlen saat 12.30 gibi okula ulaştırmayı planlıyoruz. Bu sıkıntılı günlerde, OHAL, terör ve ekonomik bunalıma rağmen çocuklarımızı unutmuyor, kardeş okullarımıza bu sene de yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

"Çocukların Geleceğini Şansa Bırakmayalım"

Çocuklara daha iyi bir gelecek inşa etmek için birlik olmanın önemini vurgulayan Uşaklı, "Geleceğimizin, çocuklarımızın omuzlarında olduğuna inanmaktayız. Elimizden geldiğince, çocuklarımızı hak ettikleri eğitime ulaştırabilmek için çabalıyoruz. 'Nasıl olsa birileri veya devlet yardımcı olur' diyerek yerimizde oturmayı kabul etmiyoruz. Biliyoruz ki bizim gibi düşünen birçok kişi bizlere ve çocuklarımıza destek olacak. Çocuklarımız bizlerin her şeyi. Geleceklerini şansa bırakmayalım, birlik olalım" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batmanlı Çocuklara Sevgi ve Umut Taşınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement