Mekan Görük :Batmanlı İşsizlere Haksızlık Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Mekan Görük :Batmanlı İşsizlere Haksızlık Yapılıyor

Mekan Görük :Batmanlı İşsizlere Haksızlık Yapılıyor

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Başkanı Mekan Görük, yapılan işçi alımlarına dikkat çekerek, Batmanlı işsizlere haksızlık yapıldığını belirtti.

27.11.2014 15:52  Güncelleme: 16:16

TGK Başkanı Mekan Görük, son dönemlerde bazım kurum ve kuruluşlarda yapılan işçi alımlarına dikkat çekerek, Batmanlı işsizlere haksızlık yapıldığını belirtti.

"YA SÖZLER VERİLMESİN YA DA VERİLEN SÖZLER TUTULSUN."

TGK Başkanı Görük, "Batmanlı gençlerimizin söz verilmesine rağmen, TPAO ve benzeri kurumlarda işçi alımlarında dışarıdan gelen kişi ve kişilerin alımlarının sürmesi bizi son derece üzmüştür. Özellikle TPAO'nun Batman'da faaliyet gösteren bir kurum olmasına karşın, Türkiye'nin çeşitli ilerinden gelen insanların, kirli oyunlarla mülakata kalması Batmanlı gençlere yapılan bir haksızlıktır. Bu kirli oyunları da görmezden gelen, sözüm ona şehri sözde yöneten ve yönetmeye aday siyasetçilerinde büyük suçu vardır. Genç nüfus sıralamasında ilk sıralarda olan Batmanımızda, gençlerimiz işsizlikten feryat edip hatta ve hatta intihara bile kalkışırken, kurum ve kuruluşlarda başka illerden işçi alımı, Batmanlı gençlere yapılan büyük bir haksızlıktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Mekan Görük :Batmanlı İşsizlere Haksızlık Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement