Battaglazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Battaglazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Ziyaretler

Battaglazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan\'a Ziyaretler

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı, Önce Vatan Şehit ve Gazi Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ve üyeleri ile Demokratik Sol Parti (DSP) yöneticileri ziyaret etti.

20.06.2014 12:40

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı, Önce Vatan Şehit ve Gazi Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ve üyeleri ile Demokratik Sol Parti (DSP) yöneticileri ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Kıbrız, "Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaya geldik. Battalgazi'yi bataklıktan çıkartıp, Merkez İlçeye hazırlayan ve projeleriyle her zaman takdiri hak eden başkanımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Söz Konusu vatansa gerisi teferruattır" diyen Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın sözü var. Sizler de bizim vazgeçilmezlerimizdensiniz. Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. Bizim başımızın tacısınız" ifadelerini kullandı.

Bu arada, DSP Malatya İl Başkanı Haydar Levent ve yönetim kurulu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette DSP İl Başkanı Levent, "Başkanımız, ayrım yapmadan her kesimin fikirlerini kendine örnek aldı. Partim ve yönetim kurulu olarak yapmış olduğu hizmetlerden ötürü sonsuz teşekkür ediyoruz. Şehrül-emin sıfatını en iyi uygulayan Başkanlarımızdan. Bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz" dedi.

Gürkan ise,"Şehrül-emin unvanı sadece Belediye Başkanlarına verilmiş bir sıfattır. Temelinde yatan espri ise, 'adil ve adaletli' olmaktır. Toplumuzun tüm kesim ve kesitlerine en iyi hizmeti sunma gayretleri içerisindeyiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battaglazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement