Battı- Çıktı Projesinde Çalışmalar Devam Edyor - Son Dakika
Yerel

Battı- Çıktı Projesinde Çalışmalar Devam Edyor

Battı- Çıktı Projesinde Çalışmalar Devam Edyor

Aydın Belediyesi'nin şehir içi trafiğini rahatlatmak için gerçekleştirdiği batı-çıktı projesinde çalışmalar devam ediyor.başlandı.vinç yardımı ile ekiplerin son derece dikkatli bir şekilde çalışması sonucu yerlerine yerleştiriliyor.

25.05.2013 01:55

Aydın Belediyesi'nin şehir içi trafiğini rahatlatmak için gerçekleştirdiği batı-çıktı projesinde çalışmalar devam ediyor.

Aydın Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini rahatlatmak adına, İstasyon Bulvarı ile Atatürk Bulvarının kesiştiği nokta için projelendirilen Battı-Çıktı

inşaatının toplam 26 adet olan ön germeli kirişlerinin montajına

başlandı. Tonlarca ağırlıktaki kirişler

vinç yardımı ile ekiplerin son derece dikkatli bir şekilde çalışması sonucu yerlerine yerleştiriliyor.

İstasyon Bulvarı paralelin de geçiş istikametine sahip olan Battı-Çıktı projesi imalatında 267 adet 120 santimetre çapında ve 17 metre uzunluğunda fora kazık kullanıldı. Battı-Çıktı'nın proje uzunluğu 321 metre toplam uzunluğu ise 767 metreden oluşuyor.

20 bin metrekare asfalt kaplanacak olan projede bin 800 metreküp C25 tipi hazır beton kullanılacak. Toplam 26 adet kiriş bulunacak köprü kısmının açıklığı ise 22 metre olacak. 3 Milyon 940 bin TL sözleşme bedeliyle 1 Mart 2013 tarihinde imalat çalışmalarına başlanan battı çıktı projesi 150 günde bitirilecek şekilde planlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battı- Çıktı Projesinde Çalışmalar Devam Edyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement