Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz Dlc - Son Dakika
Teknoloji

Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz Dlc

Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz DLC EA büyük bütçeler ile yatırım yaptığı Battlefield Hardline oyununda umduğunu bulamadı.

04.05.2016 15:01

battlefield-4-ucretsiz-dlc-battlefield-hardline-ucretsiz-dlc-robbery-dlc-dragons-teeth-dlc-bedava

Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz DLC

EA büyük bütçeler ile yatırım yaptığı Battlefield Hardline oyununda umduğunu bulamadı. Şimdi ise yeni oyun Battlefield 5 için oyuncuların biraz gönlünü almaya hemde yeni oyun için bir reklam çalışması da yapıyor diyebiliriz.

Her iki oyun içinde ayrı ayrı 2 adet DLC bedava oldu. Fakat sınırlı bir süre için geçerli. Battlefield 4 için Dragon's Teeth, Battlefield Hardline için ise Robbery DLC haritaları ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. "Origin Access", bedava içerik derken EA oyunculara karşı yaptığı bazı hataları da telafi etmeye çalışıyor. Bunun ile ilgili birde video yayımlandı. Yeni Battlefield oyununun açıklanmasına ve bir gösteri sunulmasına az kaldı. Bunun öncesinde EA Games anlaşılan oyuncuları birazcık ısındırıyor.

Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz DLC haritalarına erişmeniz için yapmanız gereken çok basit. 10 Mayıs 2016 tarihine kadar bu DLC paketlerini hesabınıza eklemeniz yeterli. Bu tarih itibari ile bu ücretsiz dağıtım duracak ve tekrardan ücretli hale gelecek. Kaçırmak istemeyen oyuncuların hemen bu paketleri hesaplarına eklemelerini tavsiye ediyoruz.

Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz DLC

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz Dlc
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Battlefield 4 ve Battlefield Hardline Ücretsiz Dlc - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement