Batuhan'ın Rotası Hollanda - Son Dakika
Spor

Batuhan'ın Rotası Hollanda

Batuhan\'ın Rotası Hollanda

Sivasspor ile olan sözleşmesini fesh ettikten sonra serbest kalan golcü oyuncu Batuhan Karadeniz'in Hollanda'ya transfer olacağı iddia edildi.

30.01.2016 22:31

Sivasspor ile olan sözleşmesini fesh ettikten sonra serbest kalan golcü oyuncu Batuhan Karadeniz'in Hollanda'ya transfer olacağı iddia edildi.

NTVSpor'da yer alan habere göre menajerler aracılığı ile Hollanda'nın Twente kulübü ile görüşmeler yapan Batuhan Karadeniz'in anlaşma sağlandığı takdirde futbol yaşamını Avrupa'da sürdüreceği belirtildi. Haftasonu yapılacak görüşmelerin ardından anlaşma sağlanırsa, Batuhan Karadeniz'in Sivasspor'dan sonraki durağı Twente olacak.

Sivasspor ile olan sözleşmesi 2017 yılına kadar olan ancak geçtiğimiz günlerde sözleşmesini fesheden golcü oyuncu disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalmış ve ardından kulübü ile yollarını ayırmıştı.

Futbol kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan ve burada profesyonel olan 1991 doğumlu oyuncu, büyük yetenek olarak gösterilmesine rağmen saha dışı yaşamı nedeniyle bir türlü beklenen sürekliliği yakalayamamıştı. Siyah beyazlı takımın ardından sırasıyla Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor ve Sivasspor formaları giyen 25 yaşındaki oyuncu bu kulüplerden de aynı sebeplerden dolayı ayrılmıştı. Batuhan Karadeniz en golcü sezonlarını ise 8 gol kaydettiği 2008-2009 ve 2011-2012 yıllarındaki Eskişehirspor döneminde yaşamıştı.

Batuhan için bugüne kadar 5 farklı takımda forma giymesine rağmen hiç bonservis bedeli ödenmedi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Batuhan'ın Rotası Hollanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement