Bayburt İl Özel İdarespor Şampiyon Oldu, Saha Karıştı - Son Dakika
Güncel

Bayburt İl Özel İdarespor Şampiyon Oldu, Saha Karıştı

Bayburt İl Özel İdarespor Şampiyon Oldu, Saha Karıştı

Malatya İnönü Stadyumu'nda oynanan Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e terfi final maçında Bayburt İl Özel İdarespor ile Mardinspor karşılaştı.

10.05.2014 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya İnönü Stadyumu'nda oynanan Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e terfi final maçında Bayburt İl Özel İdarespor ile Mardinspor karşılaştı. Karşılaşmayı her iki takımın da taraftarları izlerken, maçı Hakan, Hakkı ve Recep'in golleriyle 3-0 kazanan Bayburt İl Özel İdarespor kupanın sahibi olarak, Spor Toto. 3. Lig'e çıkan takım oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile büyük coşku yaşayan Bayburtlu taraftarlar, kendi takım futbolcuları ile şampiyonluğu kutlarken, bir taraftar orta sahaya Türk bayrağı dikmek istedi. Mardin'den maçı izlemek için gelen yaklaşık bin civarındaki Mardinspor taraftarı ise Türk bayrağını dikmeye çalışan Bayburtlu taraftara saldırınca yeşil saha karıştı.

Kapalı tribünde bulunan yaklaşık bin civarındaki Mardin taraftarı sahaya girmek isterken polis biber gazı kullanarak taraftarı dışarı çıkarmaya çalıştı. Bu sırada sahaya giren bazı Mardinsporlu taraftarlar, Bayburt İl Özel İdarespor futbolcular ve taraftarlara saldırdı. Mardinsporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerinde de kavgaya dahil olması ile kavga büyürken, Bayburtlu taraftarlar da maraton tribünün kapılarını ve tel örgüleri zorlayarak saha içerisine girmeye çalıştı. Polisler her iki takım taraftarına jop ve biber gazı ile müdahalede bulunarak olayları yatıştırmaya çalıştı.

Çıkan olaylarda iki Mardinsporlu, bir Bayburt İl Özel İdaresporlu taraftar yaralanırken, olaylar Mardinsporlu taraftarların araçlarına bindirilip, şehir merkezinden uzaklaştırılmalarıyla sona erdi. Stat içersinde kalan Bayburt İl Özel İdaresporlu taraftarlar, kendi takım oyuncuları ile birlikte kupa töreninin ardından stadı terk etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburt İl Özel İdarespor Şampiyon Oldu, Saha Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OZİ: ALLAHIZA GURBAN . VAROL. YAŞASIN BAYBURT CUMHURİYETİ YAŞASIN MİLLİYETÇİLİK . KAHROLSUN APKK 1 0 Yanıtla

Advertisement