Baydilli: Eğitimi Her Zaman Destekliyoruz - Son Dakika
Güncel

Baydilli: Eğitimi Her Zaman Destekliyoruz

Baydilli: Eğitimi Her Zaman Destekliyoruz

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, kurum olarak eğitimi her zaman desteklediklerini söyledi.

07.02.2016 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Baydilli, kurum olarak eğitime her zaman destek verdiklerini söyledi.

Başkan Baydilli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanmaz ile bir süre sohbet ederek Şanlıurfa ve Karaköprü'de ki eğitim durumunu konuştu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaköprü Milli Eğitim İlçe Müdürü Murat Yanmaz, Başkan Baydilli'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçe Müdürü Yanmaz; "Başkanımıza ve Değerli misafirlerimize teşrif ettikleri için sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız el ele vererek öğrencilerimizin başarılarını artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, şunları söyledi:Karaköprü ilçe milli eğitim müdürümüzü ziyaret ettik. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip bir iliz… Bizim gerçekten bu gençleri doğru yönlendirmemiz gerekiyor. Tabi biz sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman için üzerimize düşen neyse yerine getirmeye çalışıyoruz. Okullarımızda ihtiyaçları konusunda gücümüz nispetinde yardımlarda bulunuyoruz. Biz her zaman için buradayız genç öğrencilerimizin yanındayız, yanında olacağız. Şanlıurfa'mıza vatana millete hayırlı birer birey olması konusunda elimizi taşın altına koyacağız. Bu konuda ilçe milli eğitim müdürümüz kaymakamımız ve kamu kurum ve kuruluşlarımız müftülüğümüz her türlü destekte bulunuyorlar. İnşallah Şanlıurfa'mızı Türkiye'mizin geleceği bu yeni yetişen nesil ile birlikte daha iyi yerlere geleceği için bizde umutluyuz, umutlu olmaya devam edeceğiz"
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Baydilli: Eğitimi Her Zaman Destekliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement