Bayern Münih, Şampiyonluk Fırsatını Tepti - Son Dakika
Spor

Bayern Münih, Şampiyonluk Fırsatını Tepti

Bundesliga'nın 32. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, sahasında Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kalarak ligin bitimine iki hafta kala şampiyon olma fırsatını değerlendiremedi.

30.04.2016 19:09  Güncelleme: 20:06

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde 32. hafta mücadelesinde Bayern Münih, sahasında Borussia Mönchengladbach'ı ağırladı. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken Bayern Münih ligin bitimine iki hafta kala şampiyon olma fırsatını tepti.

MAÇTA ÖNEMLİ ANLAR

Allianz Arena'da oynanan maçta Bayern Münih, 6. dakikada Thomas Müller ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Borussia Mönchengladbach, 72. dakikada Andre Hahn ile eşitliği sağladı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Bavyera ekibinde Serdar Taşçı, 77 dakika forma giydi ve sarı kart gördü.

DORTMUND 5-1 ALDI

Borussia Dortmund sahasında Wolfsburg'u ilk yarıda Shinji Kagawa ve Adrian Ramos, ikinci yarıda da Marco Reus ve Pierre-Emerick Aubameyang'ın (2) golleriyle 5-1 mağlup etti. Wolfsburg'un tek golü karşılaşmanın son bölümünde Andre Schürrle'den geldi. Dortmund'da yedek soyunan milli futbolcu Nuri Şahin, 69. dakikada oyuna dahil oldu.

BAYERN FIRSAT TEPTİ

Bu sonuçlarla Bayern Münih 82, en yakın takipçisi Borussia Dortmund da 77 puana çıktı. İki takım arasındaki puan farkı 5'e düştü ve Bayern Münih, ligin bitimine iki hafta kala 26. şampiyonluğunu garantileme fırsatını kaçırdı.

Bayern Münih, Şampiyonluk Fırsatını Tepti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bayern Münih, Şampiyonluk Fırsatını Tepti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: DEVLETİN ÖNEM ARZ EDEN 3 ADET GÖREVİ VARDIR 1 EĞİTİM 2 SAĞLIK 3 GÜVENLİK BU ÜÇ GÖREVİ ADAM GİBİ YAPAMIYORSAN ÇEKİP GİDECEKSİN AMA SİZİN DURUMUNUZ FARKLI MUHTEMELEN CEYLAN DERİSİNDEN YAPILMIŞ OLAN KOLTUKLARINIZIN ALT TARAFINA JAPON SÜRMÜŞLER O BAKIMDAN BIRAKAMIYORSUNUZ O KOLTUKLARI MADEM Kİ BIRAKAMIYORSUNUZ O VAKİT İŞİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN TERAZİYİ DOĞRU KULLANIN... 0 5 Yanıtla

Advertisement