Baykan, Atletizm Ordusunu Giyindirecek - Son Dakika
Yerel

Baykan, Atletizm Ordusunu Giyindirecek

Baykan, Atletizm Ordusunu Giyindirecek

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dağ Mahallesi’nde spor yapan minik atletlere eşofman desteğinde bulunacaklarını söyledi.

03.04.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dağ Mahallesi'nde spor yapan minik atletlere eşofman desteğinde bulunacaklarını söyledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörlerinden Yunus Sadir tarafından atletizm çalışmasına tabi tatulan ve adeta bir sporcu ordusunu andıran atletlerin çalışması Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı da sevindirdi. Baykan, Antrenör Yunus Sadir ve öğrencilerine eşofman hediye edeceklerini söyledi. Curling Arenanın hizmete girmesi ile birlikte Kırsal Kesimdeki çocukları bir araya getirerek, Yakutiye Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Yakutiye İlçe Müdürlüğü'nün destekleri ile minik öğrencilere spor yaptıran Yunus Sadir, bu hareketi ile varoşlardaki çocukları spora kazandırıyor. Geleceğin atletizm ordusunu gören Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, spor yapan öğrencilere eşofman hediye edeceklerini söyledi. Minik Atletlerin çalışmaları hakkında Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı bilgilendirirken, Antrenör Yunus Sadir yönetiminde 200 dolayında öğrencinin atletizm çalışması yaptığını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baykan, Atletizm Ordusunu Giyindirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement