Bayrağa Saygısızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Bayrağa Saygısızlık Güvenlik Kamerasında

Bayrağa Saygısızlık Güvenlik Kamerasında

Aydın'ın Söke İlçesi'nde dün gece bir grup tarafından önü kesilen belediye otobüsünün dış cephesinde asılı Türk bayrağı, küfürler savuran bir kişi tarafından söküldü.

14.09.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke İlçesi'nde dün gece bir grup tarafından önü kesilen belediye otobüsünün dış cephesinde asılı Türk bayrağı, küfürler savuran bir kişi tarafından söküldü. Aracın güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda; bayrağı yanına alarak uzaklaşan bu kişi ile yanındakilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında, Sazlı Mahallesi'nde meydana geldi. Efeler- Söke hattında çalışan, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait, 404 Nolu, 09 DB 701 plakalı yolcu otobüsün önü; 5-6 kişilik bir grup tarafından Sazlı Mahallesi'nde kesildi. Şoföre ve yolculara hakaret eden gruptan biri, aracın önünde asılı duran Türk bayrağını asılarak indirdi. Ardından bayrağı söken kişi ile yanındakiler, olay yerinden uzaklaştı.

Aracın güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda; bayrağı yanına alarak uzaklaşan kişi ile yanındakilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrağa Saygısızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement